Lähihoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskukseen. Työskentely yksikössä on asiakaslähtöistä, elämänmakuista ja kuntouttavaa sisältäen asiakkaiden perustarpeista huolehtimisen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työkokemuksen hankkimiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen pitkäaikaishoidon asumisyksikössä asuu 70 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa senioria. Toiminta asumisyksikössä on yhteisöllistä. Kaikki otetaan mukaan päivittäiseen toimintaan, eikä ketään jätetä pysyvästi vuoteenomaksi. Henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa.

Työpaikan nimi:
Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus

Työaika:
114 h 45 min/3 vko, jaksotyö

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja sitoutumista palvelukonseptin mukaisen toiminnan toteuttamiseen, Valviran rekisteröintiä sekä hyvää suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa.
Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan hyväksytysti lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja luvat (LOVe-LOP), tehtävään sisältyvän koeajan aikana.

Arvostamme:
hyviä yhteistyötaitoja, vastuullisuutta ja intoa oppia uutta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot