(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tullivuoren ryhmäkoti on 8-paikkainen pysyvän asumisen yksikkö alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille. Yksikössämme työskentelee vakituisesti kaksi sairaanhoitajaa, yksi sosionomi ja kahdeksan lähihoitajaa. Etsimme nyt joukkoomme uutta lähihoitajaa ohjaajan työhön. Etsimämme henkilö on asenteeltaan positiivinen, vastuullinen ja reipas, ja pitää tiimityöskentelystä mutta osaa toimia myös itsenäisesti. Jos yllämainittujen ominaisuuksien lisäksi viihdyt lasten ja nuorten kanssa ja nautit yhteisestä tekemisestä heidän ja hyvien työkavereiden kanssa, tämä voi hyvinkin olla sinun työpaikkasi.

Lapsemme ja nuoremme tarvitsevat paljon eritasoista apua, tukea, ohjausta ja hoivaa kaikilla elämän osa-alueilla. Perushoitotyön lisäksi ohjaajamme osallistuvat lasten kanssa yhteiseen tekemiseen ja leikkimiseen, ulkoiluun ja pieniin kodinhoidollisiin töihin. Lasten ja nuorten yksilöllinen arjen taitojen vahvistaminen ja normaali kasvatustyö on tärkeä osa ohjaajan työtä. Yhteistyö lasten ja nuorten perheiden, koulun ja muiden verkostojen kanssa on myös osa ohjaajan työtä.

Ryhmäkotimme tilat ovat vuosi sitten remontoidut ja rakennettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Työyhteisömme on kannustava ja työkaverin apuun voi aina luottaa. Pohdimme asioita paljon yhdessä ja kaikki työyhteisömme jäsenet osallistuvat toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Työotteemme on luova mutta vastuullinen, ja meillä on töissä kivaa lasten ja nuorten kanssa!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jos paikka kuulosti omaltasi, laitathan hakemuksen tulemaan pian. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa 9.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään Love lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajan aikana.

Luemme eduksi kokemuksen vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käyttämisestä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pauliina Viljanen p. 09 310 32483 pauliina.viljanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi