(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa mukaan joukkoomme sinä lähihoitaja, sijaisuuteen 31.8.2021 saakka!

Olemme osaava ja iloinen hoitajatiimi, meillä on hyvä yhteishenki ja teemme työtä isolla sydämellä.

Toimistomme sijaitsee aivan Puistolan juna-aseman kupeessa. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Tapanilan ja Fallkullan alueilla. Joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaan-/terveydenhoitajaa, joista muodostamme vastuuhoitaja-alueet.

Työsi on itsenäistä ja laaja-alaista hoivatyötä, asiakkaan perustarpeista huolehtimista hoitosuunnitelman mukaan. Olet hoitosuunnitelman laatimisessa mukana ja opit asiakkaan hoidontarpeen arviointia. Perehdytämme sinut tehtävääsi.

Työ on jaksotyötä sisältäen ilta ja viikonloppuvuoroja ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana -järjestelmä, jonka avulla kirjaamme asiakkaan hoitotilanteet asiakkaan kotona. Keväällä 2021 siirrymme Apotti -potilastietojärjestelmään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Otamme loppuvaiheen opiselijat huomioon.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi oman auton käyttömahdollisuus ja/tai ajokortin, kotihoidon tuntemuksen, Pegasos ja RAI osaamisen sekä influenssarokotuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen, sanna.ylonen@hel.fi, p. 050 402 0511

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi