Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä ikääntyneiden palvelukentän moniosaaja. Tule mielenkiintoiseen työhön Syystien seniorikeskukseen!

Etsimme Syystien seniorikeskuksen palvelukeskukseen täsmällistä, joustavaa ja oma-aloitteista lähihoitajakoulutuksen omaavaa henkilöä vastaamaan seniorikeskuksen neuvonnan tehtävistä yhdessä asiakasneuvojan kanssa sekä ohjaamaan ryhmätoimintaa talossamme. Asiakas on aina toimintamme keskiössä, etsimämme henkilö omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyden.

Työtehtäväsi pitävät sisällään asiakaspalvelua ja valvontatehtäviä seniorikeskuksen aulatiloissa, asiakkaiden ja yhteistahojen opastus, neuvonta ja ohjaus puhelimitse, sähköpostitse ja henkilökohtaisesti. Toivomme, että tietokone työvälineenä on sinulle tuttu ja luonteva. Työhösi kuuluu tilavarauksista ja palvelukeskustilastoinnista huolehtiminen sekä kokoustilojen ja talon tilaisuuksien tilojen valmistelu ja purku. Tilojen valmistelu kokouksia/tilaisuuksia varten edellyttää fyysistä toimintakykyisyyttä. Pääset työssäsi osallistumaan ryhmätoimintojen suunnitteluun ja ohjaamaan ryhmiä palvelukeskuksen hauraimmille asiakkaille yhdessä palvelukeskuksen muun henkilökunnan kanssa tai itsenäisesti. Tulevaisuudessa palvelukeskus laajentaa erityisesti muistisairautta sairastaville suunnattua tuettua ryhmätoimintaa, joten osaaminen muistisairauksista ja muistisairaan hoidosta katsotaan eduksi.

Työ on kaksivuorotyötä klo 8.00 - 18.00 välillä arkisin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Palvelukeskus on pandemiatilanteen vuoksi toistaiseksi suljettuna. Valittu työntekijä voi aloittaa työt toiminnan käynnistyessä tai sovitusti aikaisemmin työskennellen Syystien seniorikeskuksen muissa yksiköissä lähihoitajan tehtävissä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö Heidi Hyrylä 09 310 24747

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392277
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki