(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Onko sinulle tärkeää, että tekemäsi työ on aidosti merkityksellistä? Haluatko päästä osaksi kannustavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa jokaisella on aikaa kohdata asiakkaat heidän yksilölliset tarpeet huomioiden? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt kahta LÄHIHOITAJAA eri mittaisiin sijaisuuksiin tehostetun palveluasumisen yksikköön Turkuun.

Lähihoitajana tuet ja avustat erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtehtävät sisältävät ohjausta muun muassa kodinhoidollisissa tehtävissä, henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailuissa sekä muissa jokapäiväisissä askareissa. Työssä painotetaan asiakkaan omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista, eettisten arvojen huomioimista sekä oikeuksien toteutumista. Pääset tekemään työtä koko sydämelläsi, sillä tehtävässä sinulla on aikaa kohdata asiakkaan yksilölliset tarpeet. Työ on 3-vuorotyötä, mutta joustamme työntekijöiden suuntaan, eli myös 2-vuorotyö mahdollinen. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian ja ovat määräaikaisia sijaisuuksia 5/2021 sekä 8/2022 saakka.

Edellytämme sinulta sopivaa koulutustaustaa, kuten lähihoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöstön keskusrekisteriin. Mahtavaa, jos olet persoonaltasi rohkea ja avoin sekä sinulla on reipas ja aloitteellinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden parissa työskentelystä. Heidän kanssaan työskentely on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat ensiarvoisen merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. LOP / LOVe-luvat on mahdollista suorittaa asiakkaamme kautta.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa tehtävissä. Pääset olemaan oleellinen osa laadukkaan hoidon ja palvelun tuottamista yksikön asiakkaille. Tukenasi työssä menestymiselle ovat ammattitaitoinen ja motivoitunut työyhteisö. Lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Tehtävässä palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Tule meille töihin! Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. Me- ja tuleva työyhteisösi odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä