(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Tehtävän kuvaus

Myllypuro 1 kotihoitoon olemme saaneet yhden uuden vakanssin, johon haemme lähihoitajaa vakituiseen työhön. Työ alkaa 26.10 tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa lähihoitajana saat tehdä työtä itsenäisesti ja käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti. Työn tukenasi ovat muut lähihoitaja kollegasi, sairaanhoitajat/terveydenhoitajat ja kotihoidon ohjaaja. Meillä saat hyvän yksilöllisen perehdytyksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kotihoidosta. Työ on kaksivuorotyötä, meillä on käytössä varallaolo järjestelmä sekä voit halutessasi tehdä Voima-työvuoroa. Tämän vuoden olemme harjoitelleet yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Toimistomme sijaitsee Myllypurossa, joten asiakkaiden luokse menemme kävellen, pyörällä tai autolla. Käytössämme on muutama talon henkilöauto sekä muutama sähköpyörä ja tavallisia polkupyöriä. Me Myllypuro 1 lähihoitajat, sairaanhoitajat/terveydenhoitajat ja kotihoidon ohjaaja haluamme toivottaa sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Kotihoidon visio on Stadin kotihoito - kunnon hoitoa kotona.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kupiainen Erja, kotihoidon ohjaaja, puh: 050-5222967, erja.kupiainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/