(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Itäkeskuksen palvelutaloon, Ryhmäkoti Kehäkukkaan lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen vuoden 2021 elokuun loppuun asti tai sopimuksen mukaan.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva palvelutalomme tarjoaa kodin 92 ikäihmiselle, lisäksi meillä on päivä- ja palvelukeskustoimintaa. Toiminnan perustana on asukkaiden omien voimavarojen tukeminen, arvostava kohtaaminen, vastuuhoitajuus, kodinomaisuus sekä yhteisöllisyys.

Kehäkukka-tiimissä pidämme yllä yhdessä tekemisen kulttuuria, avointa keskusteluilmapiiriä, toisen arvostavaa kohtaamista ja osaamisen jakamista. Meillä pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä, jossa teemme merkityksellistä ja asukaslähtöistä työtä ikääntyneiden ihmisten parissa. Voit hyödyntää kykyjäsi, tuoda joukkoomme omaa osaamistasi, vaikuttaa ja kehittää vanhustyötä. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta.

Kirjaamisessa ja toimintakyvyn arvioinnissa käytetään Effica- ja RAI-järjestelmää. Vuoden 2020 huhtikuussa siirrymme käyttämään Apotti-järjestelmää.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön, mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen. Lisäksi käytössäsi on Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut. Tarvittaessa sinun on mahdollista saada työsuhdeasunto. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi. Palvelutalon toimintaan voit tutustua internetissä ja Facebookissa.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Haastattelut järjestetään yksilöhaastatteluna. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Katsomme eduksi voimassaolevan LOVe-lääkeluvan

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anna-Kaisa Isokangas, osastonhoitaja p. 040 170 3894

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi