(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Tehtävän kuvaus

Olemme työhön motivoituneita, joustavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia, jotka osaavat myös nauraa työn lomassa. Etsimme joukkoomme reipasta ja osaavaa lähihoitajaa työvapaan sijaisuuteen 20.10.20 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös työsuhteen päättymispäivästä voidaan neuvotella.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toimitaan vastuuhoitajamallin mukaisesti huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä.

Käytämme asiakaskäynneillä PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Meillä voit halutessasi tehdä Voiman mukaisia työvuoroja, jossa on noin 9 tunnin työvuorot ja kolmessa viikossa kaksi vapaapäivää enemmän. Alueemme välimatkoista selviytyy kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen perehdyttäjän opastuksessa sekä opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi.

Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Minna Colak, p.050 594 1146, klo 9-15.00 arkisin

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/keita-tarvitsemme/Lahihoitajat/