(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä hoitotyön ammattilainen!

Etsitkö uusia haasteita? Kaipaatko kivoja työkavereita ja yhteistyökykyistä tiimiä? Siinä tapauksessa tervetuloa Kallio 5l p alueelle Runo-tiimiin vakinaiseen lähihoitajan toimeen! Toimi täytetään 12.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Alueemme on kompakti kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella ja se jakaantuu puoliksi Kallioon ja puoliksi idylliseen Puuvallilaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi on monipuolista ja itsenäistä. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä alueen muiden ammattilaisten kanssa. Teet myös moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa asiakkaidemme hyvin voinnin tueksi ja varmistamiseksi. Asiakkaidemme omaiset ja läheiset ovat myös tärkeitä yhteistyökumppaneita, joihin pidät vastuuhoitajana säännöllisesti yhteyttä.

Toivomme sinulta lähihoitajan ammattitaitoa, positiivista asennetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä, että yksin asiakastilanteissa. Saat meillä perehdytyksen työhösi, työkavereiden tuen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja oppia uutta. Työskentelemme kahdessa vuorossa kaikkina viikonpäivinä klo 7.15-22 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Pegasos asiakastietojärjestelmän tuntemisen sekä kokemuksen kotihoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saviranta Anne, kotihoidonohjaaja, p. 09 310 43147, anne.saviranta@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/