(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä huipputyyppi! Oletko etsimämme puuttuva lenkki erinomaisessa työporukassamme? Olemme humoristinen, osaava ja kehittämismyönteinen työtiimi, jossa työskentelee monenlaisen työkokemuksen omaavia henkilöitä.

Itäkeskus 2 lähipalvelualueen kotihoidon tiimi ja asiakkaat kaipaavat joukkoonsa lähihoitajaa 26.10.2020 alkaen (aloittamisajankohta onnistuu myös aikaisemmin).

Perustehtävämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asiakkaamme voivat elää ja asua omannäköisesti ja turvallisesti omissa kodeissaan. Lähihoitajana työsi kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimit myös asiakkaittesi vastuuhoitajana huolehtien muun muassa hoitosuunnitelmien päivittämisestä, RAI toimintakykyarviointien tekemisestä sekä yhteydenpidosta omaisiin.

Tiiminä toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus ja työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä..

Luemme eduksi B-ajokortin ja ajotaidon (manuaalivaihteet) sekä
LOVE-lääkehoitoluvat.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Merja Porokka p. 050 566 9988

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/