(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme hoitotyön ammattilaista opintovapaan sijaisuuteen vuoden loppuun saakka. Tehtävä tulee mahdollisesti avoimeksi sijaisuuden päätyttyä.

Olemme osaava ja iloinen hoitajaporukka, meillä on hyvä yhteishenki ja teemme työtä isolla sydämellä.

Toimistomme sijaitsee aivan Puistolan juna-aseman kupeessa. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Tapanilan ja Fallkullan alueilla. Välimatkat kuljemme tilanteen mukaan autoilla, pyörillä, julkisilla liikennevälineillä tai jalan. Joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaan-/terveydenhoitajaa, joista muodostamme vastuuhoitaja-alueet. Tiloissamme toimii myös 3 muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Työsi on itsenäistä ja laaja-alaista hoivatyötä, asiakkaan perustarpeista huolehtimista hoitosuunnitelman mukaan. Olet hoitosuunnitelman laatimisessa mukana ja opit asiakkaan hoidontarpeen arviointia. Perehdytämme sinut tehtävääsi.

Työ on jaksotyötä sisältäen ilta ja viikonloppuvuoroja ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana -järjestelmä, jonka avulla kirjaamme asiakkaan hoitotilanteet asiakkaan kotona. Keväällä 2021 siirrymme Apotti -potilastietojärjestelmään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon.

Luemme eduksi: oman auton käyttömahdollisuus ja/tai ajokortti, kotihoidon tuntemus, Pegasos ja RAI osaaminen sekä influenssarokotuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen, sanna.ylonen@hel.fi, p. 050 402 0511

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi