Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä yhteisöllisyydestä ja kehittämisestä kiinnostunut lähihoitaja!

Kiinnostaako sinua työ erilaisessa hoitoalan työpaikassa? Kiinnostaako sinua kehittyä urallasi ratkaisukeskeisempään ja voimavaralähtöisempään suuntaan? Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa osaksi meidän huipputiimiämme! Meitä on täällä Laajasalon palvelutalon asumisyksikössä moniammatillinen tiimi ja 30 asukasta odottamassa sinua. Asukkaat muuttavat meille alle 65-vuotiaina, mutta saavat meiltä kodin, vaikka koko loppuelämäksi. Asukkaillamme on usein neurologisista ja mielenterveydellisistä syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita.

Meillä lähihoitajan tehtävä on monipuolinen ja siihen kuuluu niin asukkaitten perushoitoa kuin hoitotyön kehittämistä moniammatillisessa tiimissä. Meillä jokaisella työntekijällä on omaan osaamiseen ja kiinnostukseen liittyviä vastuutehtäviä, joita suunnitellaan ja toteutetaan vastuutiimeittäin. Voit itse vaikuttaa paljon siihen, minkälaiseksi oma työnkuva muodostuu ja osallistua toiminnan kehittämiseen omien vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaisesti. Työvuorot meillä suunnitellaan yhteisöllisesti ja voit vaikuttaa paljon omiin vuoroihisi. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Moniammatillinen tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten toivomme sitä myös sinulta. Meillä on hyvä työilmapiiri ja yhteishenki, joten haussa on tiimipelaaja, joka ymmärtää yhteisten pelisääntöjen noudattamisen merkityksen ja toisaalta joustavuuden nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Asukkaamme odottavat sinulta ystävällisyyttä ja aitoa halua auttaa ja tukea arjen tarpeissa. Työyhteisömme odottaa sinulta erityisesti ennakkoluulottomuutta, tekemisen meininkiä ja halua oppia uutta. Sinun ei siis tarvitse olla mestari ja voit olla myös vasta valmistunut ammattilainen. Saat meillä hyvän perehdytyksen sekä asukkaitten, työyhteisön ja esimiehen tuen. Jos koet, että paikka voisi olla sinua varten, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi tehtävässä edellytetään: LOVE -PKS lääkeluvat tulee olla suoritettuna viimeistään koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: Kinestetiikan sekä mielenterveys- ja päihdealan kokemus tai koulutus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anneli Noroma, 0403361258, anneli.noroma@hel.fi

Lisätietoa

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386957
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki