(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako akuuttisairaanhoito ja nopeasti muuttuvien tilanteiden hallinta? Haetko haasteita missä voit näyttää ammattitaitosi ja osaamisesi?

Haemme Suursuon sairaalan os.10 kuntouttavalle akuutti geriatriselle vuodeosastolle lähihoitajaa sijaisuuteen, jossa vakinaistaminen on myöhemmin mahdollista. Työ on kolmivuorotyötä. Sopivan henkilön löydyttyä työn voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Olemme 28-paikkainen kuntoutusosasto, johon potilaat tulevat Malmin sairaalasta ja HUS päivystysyksiköistä. Potilaiden kuntoutussuunnitelma käynnistyy heti potilaan tullessa osastolle. Potilaamme ovat seniori-ikäisiä ja monisairaita ikäihmisiä ja apunamme ovat moniammatilliset tiimit, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä mukaan lukien omaiset. Teemme työtä tiimeissä kuntouttavalla työotteella tavoitteena kuntoutuminen kotiin tai toiseen hoitopaikkaan. Seniori-ikäisten potilaittemme hoito on meille kunnia-asia ja toivomme, että olet sitoutunut sekä motivoitunut työhösi ja arvostat ikäihmisiä. Otamme potilaan itsemäärämisoikeuden huomioon hoidossa ja päätöksenteossa sekä teemme työtä eettinen näkökulma huomioiden.

Sairaalassamme toimii perehdytyshoitaja ja lisäksi omat hoitajamme perehdyttävät Sinut työtehtäviisi. Osastolla saat oman vastuualueen, jota voit kehittää sekä mukavat työhönsä sitoutuneet, iloiset työkaverit. Sairaalassamme on hyvät koulutusmahdollisuudet, jotka ovat käytettävissäsi samoin kuin verkkokoulutukset.

Helsingin kaupungilla käytössäsi ovat suuren työnantajan henkilöstöedut mm. edullinen työsuhdeasunto koko työsuhteesi ajan sekä erilaisia kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia.

Olet lämpimästi tervetullut joukkomme jatkoksi!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Työtehtäviin sitoutumista, oma-aloitteisuutta ja iloista sekä positiivista asennetta.

Luemme eduksi:
Kokemuksen akuuttihoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sari Rantala p. 050 365 7748 ma-pe klo 8-16 sari.h.rantala@hel.fi