LÄHIHOITAJA
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä huipputyyppi! Oletko etsimämme puuttuva lenkki erinomaisessa työporukassamme?

Miltä tuntuisi työskennellä tiimissä, jossa tuoreimman Kunta10-mittauksen mukaan lähes 80 prosenttia suhtautuu muutoksiin positiivisesti? Sosiaalista pääomaa ja työn mielekkyyden kokemusta löytyy yli valtakunnan keskiarvon, eikä esimieskään ole tulosten valossa hullumpi. Olemme humoristinen, osaava ja kehittämismyönteinen työtiimi, jossa työskentelee monenlaisen työkokemuksen omaavia henkilöitä.

Itäkeskus 2 lähipalvelualueen kotihoidon tiimi ja asiakkaat kaipaavat joukkoonsa lähihoitajaa 28.9.2020 alkaen (aloittamisajankohta neuvoteltavissa).

Perustehtävämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asiakkaamme voivat elää ja asua omannäköisesti ja turvallisesti omissa kodeissaan. Lähihoitajana työsi kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimit myös asiakkaittesi vastuuhoitajana huolehtien muun muassa hoitosuunnitelmien päivittämisestä, RAI-arviointien tekemisestä sekä yhteydenpidosta omaisiin.

Tiiminä toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi: B-ajokortti ja ajotaito (manuaali vaihteet)
LOVE-lääkehoitoluvat

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Merja Porokka p.050 566 9988, merja.porokka@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385666
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki