(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tehtävän kuvaus

Isonniitynkadun ryhmäkoti on syyskuussa 2013 avattu avopuolen asumismuoto 22 kehitysvammaiselle henkilölle. Kaikkia asukkaat tarvitsevat kokonaisvaltaista hoitoa, kuntoutusta, huolenpitoa ja apua kaikissa päivittäisissä toiminnoissaan. Nuorimmat asukkaat ovat alle kouluikäisiä, vanhemmat jo reilusti eläkeiässä.

Ryhmäkoti muodostuu neljästä erillisestä kodista, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone sekä saniteettitilat. Ryhmäkodissa on omat multisensoriset aistiviriketilat, joissa asukkaat saavat heille yksilöllisesti suunniteltua päivätoimintaa sekä kuntoutusta. Lisäksi käytössä on viihtyisät, virikkeelliset ja esteettömät yhteistilat sekä luonnonläheinen pihapiiri.

Työmme on hyvin monipuolista ja moninaisia taitoja vaativaa ja tästä johtuen työnkuvamme on hyvin laaja. Perus- ja sairaanhoidon lisäksi tärkeänä tavoitteenamme on tarjota asukkaillemme virikkeellistä, turvallista, viihtyisää ja yksilöllistä asumista, sekä aktiivista toimintaa elämäänsä.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi lääkehoidon osaamisen (LOVE Lop lääkehoitokoulutuksen), iloisen ja avoimen asenteen sekä valmiuden oman ja työyhteisön työn kehittämiseen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tanja Lankinen P. 09 310 74295

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi