(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen hoitotyö kotihoidossa mukavassa tiimissä ?

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 28.9.-29.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perushoidosta vastaaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työsi kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn tiimin ja esimiehen tukemana. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on Pegasosmukana toiminnanohjausjärjestelmä ja Optimointi . Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin välittömästi , reaaliaikaisesti Pegasostietojärjestelmään asiakkaan luona. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä ja autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse.
Työnsuunnittelijamme suunnittelevat kotikäynnit mahdollisimman tasapuolisesti hoitajien kesken saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön.
Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esimiehen ja perehdyttäjän kanssa.
Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, edulliset henkilöstöliikunta mahdollisuudet ja paljon muuta .
Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi: iloisen, avoimen ja joustavan asenteen. Halun oppia uutta, liikkua ja tehdä monipuolista hoitotyötä sekä toimia osana ryhmää.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Tiina Luukkanen p 09 310 66146