(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme iloiseen ja mahtavaan työporukkaamme ammattitaitoista lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Oulunkylän kotihoitoon lähipalvelualue 1.

Lähihoitajana työ meillä kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä, liikkuvaa ja asiakaslähtöistä. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Sinulle suunnitellaan omat vastuuasiakkaat, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä sinua kuunnellaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi.

Työpisteemme sijaitsee Oulunkylän terveysaseman tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan junaradan välittömässä läheisyydessä, kohta ohi vilistää myös raidejokeri.

Käytössämme on Pegasosmukana-toiminnanohjausjärjestelmä ja optimointi. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat asiakaskäynnit reaaliaikaisesti potilastietojärjestelmään asiakkaan luona. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä sekä autoja asiakaskäyntien välisiä matkoja helpottamaan. Saman katon alla toimii myös toinen lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Lisäksi valmistaudumme Apotin käyttöönottoon, joka on suunnitteilla 4/2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme lääkehoidon osaamista, LOVen suorittamista sovitusti.

Ajokortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Aiempi kotihoidon kokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea reipas työote ja hyvä asenne on tärkeintä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Emmi Pöyhönen p. 09 310 69244 arkisin klo 9-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/