(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yhtä lähihoitajaa kuntouttavan arviointiyksikön Herttoniemen toimistoon.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen tausta ja tarpeet huomioiden. Pyrimme työskentelemään Lean- toimintamallien mukaisesti.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio-, ja toimintaterapeutteja. Tiimiä johtaa palveluvastaava.

Kuntouttava arviointiyksikkö koostuu kolmesta tiimistä, yksi on Herttoniemen toimisto (idän alue), toinen Malmilla (pohjoisen alue) ja kolmas Laakson toimisto (etelän ja lännen alueet). Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä. Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta halua sitoutua toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Ajokortti ja ajotaidot.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anne Kaivos, anne.kaivos@hel.fi, p. 040 687 3450

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi