Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Tehtävän kuvaus

Malmi 3 lähipalvelualueelle palkataan nyt uusi vakituinen lähihoitaja, olisitkohan se sinä? Etsimme osaavaa, reipasta ja innostunutta hoitotyön ammattilaista, jolla on avoin suhtautuminen hoitotyöhön. Voit tiedustella myös sijaisuuksia!

Toimistomme sijaitsee aivan Puistolan juna-aseman kupeessa. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Tapanilan ja Fallkullan alueilla. Kuljemme välimatkat tilanteen mukaan autoilla, pyörillä, julkisilla liikennevälineillä ja jalan. Joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaan-/terveydenhoitajaa, joista muodostamme vastuuhoitaja-alueet. Tiloissamme toimii 3 muuta lähipalvelualuetta ja toimimme myös muiden alueiden kanssa yhteisissä asioissa. Olemme iloinen ja osaava porukka, tuemme toinen toisiamme työssä ja osaamisessa.

Lähihoitajana vastaat asiakkaidemme hoitamisesta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työ on itsenäistä ja laaja-alaista hoivatyötä, muun muassa asiakkaan ruokailusta, hygieniasta ja lääkityksestä huolehtimista hoitosuunnitelman mukaan. Saat olla hoitosuunnitelman laatimisessa mukana ja opit asiakkaan hoitotarpeen arvioinnista mm. RAI arvioinnin avulla. Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa "yhteinen työ" - ajatuksella, asiakastarpeen mukaan. Perehdytämme sinut tehtävääsi!

Työ on jaksotyötä sisältäen ilta ja viikonloppuvuoroja ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana järjestelmä, jonka avulla kirjaamme asiakkaan hoitotilanteet asiakkaan kotona. Talvella 2021 siirrymme Apotti järjestelmään, nyt on tilaisuus päästä järjestelmän oppimiseen jo alusta mukaan!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Influenssarokotusta suositellaan otettavaksi.

Koeaikana: Lovelop ja kotihoidon sairaanhoidollisten luvat.

Luemme eduksi: oman auton käyttömahdollisuus ja/tai ajokortti (helpottamaan työn välimatkoja), kotihoidon tuntemus ja Pegasos sekä RAI osaaminen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen, sanna.ylonen@hel.fi, p. 050 402 0511

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375535
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki