Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Tehtävän kuvaus

Kannelmäen palvelutalon muistisairaiden ryhmäkoti Sinikello etsii joukkoonsa työhön sitoutunutta lähihoitajaa, joka haluaa toimia asiakaslähtöisesti ja noudattaa vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapaa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ja halua kehittää itseäsi toimimaan vastuuntuntoisesti yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.
Toivomme myös, että tunnet kuntoutumista edistävän hoitotyön omaksesi ja haluat kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä. Työ painottuu pitkälti perushoidolliseen työhön, mutta haluamme tuoda siihen mukaan iloa ja luovuutta sekä aitoa läsnäoloa.

Sinikellossa asuu yhteensä 39 asukasta, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa. Asukkaat on jaettu kolmeen kerrokseen, kerroksessa on aina 13 asukasta ja työvuoro on pääsääntöisesti yhdessä ja samassa kerroksessa. Käytössämme ovat Effica-ja Pegasos- potilastietojärjestelmät. Vuoden 2021 huhtikuussa siirrymme käyttämään Apottia. RAI-arviota käytämme yhdessä hoitosuunnitelman kanssa työvälineenä hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Vastuuhoitajana toimiessasi tehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa.
Tiimissä työskentelee myös useampia sairaanhoitajia, fysioterapeutti sekä sosiaaliohjaaja.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle innostavan ja mielenkiintoisen työn
ammattitaitoisessa työyhteisössä ja Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuetu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. kulttuuri, liikunta ym. harrastusten parissa.

Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi. Kannelmäen palvelutalon toimintaan voit tutustua internetissä ja Facebookissa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, johon kuuluu huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Koeaikana on suoritettava LOP lääkehoidon kurssit ja tentit hyväksytysti.

Luemme eduksi:
Kokemuksen työstä ikääntyvien muistisairaiden parissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sanna Kumpulainen, p. 09 310 69914, sanna.kumpulainen@hel.fi Osastonhoitaja Martina Hyttinen, p. 09 310 48779, martina.hyttinen@hel.fi Johtaja Riitta Jalava, 09 310 48811, riitta.jalava@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375355
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki