(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä lähihoitaja!
Onko selkärankaasi iskostunut toimintakykyä tukeva työote? Oletko parhaimmillasi tiimityössä? Oletko valmis laittamaan osaamisesi ja persoonasi peliin parhaan ratkaisun löytymiseksi asiakkaallesi?
Jos vastaat kyllä niin arviointi- ja kuntoutusyksikkö voisi olla unelmatyöpaikkasi.

Meillä Roihuvuoren seniorikeskuksessa toimii 30-paikkainen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä. Talomme on tunnettu paitsi Astrid Lindgrenin lastenkirjoihin pohjautuvista yksiköiden nimistä myös yhteisöllisyydestään, luovuudestaan ja ennakkoluulottomuudestaan. Meillä kuntouttavan toiminnan mahdollisuudet ovat moninaiset sisältäen mm. kotieläimiä, puutarhanhoitoa, kulttuuria, kokkailua ja kuntosaliharjoittelua.

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylässä toiminnan tavoitteena on huolellinen perehtyminen jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen moniammatillisen tiimin tuella sekä parhaan mahdollisen jatkopaikan löytäminen. Jos suinkin mahdollista niin ykköstavoite on aina omaan kotiin palaaminen. Näiden tavoitteiden eteen teemme työtä suurella sydämellä mitä tilanne vaatikaan - teemme kotikäyntejä, pidämme kuntoutuskokouksia, kutsumme mukaan asiakkaan lähiverkostoa ja lähdemme vaikka asioille asiakkaan kanssa.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, niin hyvä uutinen on että meillä on nyt avoinna vakituinen lähihoitajan toimi. Odotamme sinulta aidosti ihmislähtöistä ajattelua ja työotetta, ajan tasalla olevaa ammatillista osaamista ja innostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, johon kuuluu myös huumausainetesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kirsi Huldin , vastaava sairaanhoitaja , puh. 09 310 24817 Anne Kanabro, osastonhoitaja , puh. 09 310 60730 Päivi Ahosola, vs. johtaja , puh. 09 310 60700

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi