(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme iloiseen ja mahtavaan työporukkaamme ammattitaitoisia lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Oulunkylän kotihoitoon lähipalvelualue 1.

Lähihoitajan työ on meillä kotihoidossa monipuolista, liikkuvaa ja asiakaslähtöistä. Sinulle suunnitellaan omat vastuuasiakkaat, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä sinua kuunnellaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi.

Työpisteemme sijaitsee mukavasti aivan junaradan varrella Oulunkylän terveysaseman yhteydessä, pääset helposti julkisilla suoraan ovelle, kohta ohi vilistää myös raidejokeri.

Käytössämme on Pegasosmukana- toiminnanohjausjärjestelmä ja Optimointi. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin reaaliaikaisesti Pegasostietojärjestelmään asiakkaan luona.
Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä sekä autoja liikkumista helpottamaan. Saman katon alla toimii toinenkin lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Valmistaudumme myös tulevaan apottiin, jonka käyttöön otto on suunniteltu 04/21, nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä mukaan vielä apottityöryhmäänkin halutessasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Lääkehoidon osaamisen, LOVE suoritettuna sovitusti.

Luemme eduksi:
Ajokortti katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Kotihoidon kokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea reipas työote ja hyvä asenne on tärkein.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Mirva Riikonen p. 050 385 0649

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/