(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Tehtävän kuvaus

Saimme Myllypuro 1 kotihoitoon jälleen kerran uuden vakanssin, johon haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työhön. Lisäksi meillä on haettavissa hoitovapaan sijaisuuden ajaksi lähihoitajaa/hoitajaa 2.3.2021 asti, joka mahdollisesti voi jatkua tämänkin jälkeen.

Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista, itsenäistä ja ammattitaitoasi saat käyttää laajasti. Jos sinulla ei ole kotihoidosta kokemusta me autamme ja opetamme sinua, että pääset työhön sisälle. Meillä perehdytys tehdään yksilöllisesti ja huomioimme aikaisemmin kokemuksen tai jos ei ole kokemusta kotihoidosta perehdytysjakso on pidempi.

Työ on kaksivuorotyötä, meillä on käytössä varallaolojärjestelmä sekä voit halutessasi tehdä Voima-työvuoroa. Tämän vuoden olemme harjoitelleet yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.
Toimistomme sijaitsee Myllypurossa, joten asiakkaiden luokse menemme kävellen, pyörällä tai autolla. Käytössämme on muutama talon henkilöauto, polkupyöriä sekä kaksi sähköpyörää.

Tiimissämme on 22 lähihoitajaa, neljä terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa ja kotihoidon ohjaaja. Toivotamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme.

Kotihoidon visio on Stadin kotihoito - kunnon hoitoa kotona.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Lähihoitajan peruspalkka 2294,47 e/kk, hoitajan peruspalkka 2198,13 e/kk.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 6 kuukautta kestävään tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Vakinaiseen tehtävään valitun on ennen valintapäätöstä esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kupiainen Erja, kotihoidon ohjaaja. p. 050 522 2967, erja.kupiainen@hel.fi