(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko vanhustyöstä innostunut ja kiinnostunut lähihoitaja? Tule töihin päivätoimintayksikkö Syysunelmaan.

Syysunelma on 20 -paikkainen päivätoimintayksikkö Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa. Päivätoiminta on ennaltaehkäisevää ja kuntoutumista tukevaa toimintaa, jolla edistetään ikääntyneiden henkilöiden toimintakykyä, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita. Päivätoiminta tukee asiakkaiden kotona asumista ja omaishoitajan jaksamista. Asiakkaina ovat kotona asuvat, ensisijaisesti muistisairautta sairastavat ja/tai omaishoidossa olevat ikäihmiset.

Työssäsi päivätoiminnassa suunnittelet ja toteutat tavoitteellisesti iäkkäiden kotona asuvien toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää toimintaa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimintakyvyn edistäminen ja kuntoutumista edistävä työ kulkee punaisena lankana koko päivätoimintapäivän ajan kaikissa toiminnoissa. Jokaiseen päivätoimintapäivään kuuluu tärkeinä sisältöinä liikunta ja ulkoilu, fyysiset-, kognitiiviset-, sosiaaliset- ja toiminnalliset ryhmät, yhdessä oleminen ja yhdessä tekeminen, ruokailu sekä osallisuuden tukeminen.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyisyyttä ja luovuutta. Työ edellyttää fyysistä toimintakykyisyyttä, sillä useat päivätoiminta asiakkaat käyttävät liikkumisen apuvälineitä ja tarvitsevat fyysistä avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Päivän aikana liikutaan paljon iäkkäiden asiakkaiden kanssa Syystien monipuolisen palvelukeskuksen tiloissa sekä piha-alueella. Vanhustyön osaaminen, ryhmäohjausvalmius ja lääkehoito-osaaminen ovat työn vaatimia osaamisalueita.

Päivätoiminta Syysunelma on auki arkipäivisin. Työpäivät sijoittuvat klo 8-18 välille.
Työaikamuotona on yleistyöaika, 38h 45min/vko.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitulla henkilöllä tulee olla LOVE -lääkehoitolupa tai lupa tulisi suorittaa koeajan puitteissa.

Luemme eduksi vanhustyön osaamisen, Effica tai Apotti -asiakastietojärjestelmän osaamisen sekä työkokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hyrylä Heidi, palvelupäällikkö, p. 09 310 24747, heidi.hyryla@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi