(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Tehtävän kuvaus

Hei lähihoitaja!

Haluatko tehdä työtä monipuolisesti haasteellisten asiakkaiden parissa? Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 25.5- 16.8.2020.

Laajasalon palvelutalossa työskentelee moniammatillinen 22 hoitotyön ammattilaisen porukka, mikä vastaa 30 asukkaan mielekkään elämän ja hyvinvoinnin toteutumisesta kahdessa eri yksikössä. Yksiköihimme, Aallottareen ja Merivuokkoon, muutetaan pääasiassa alle 65- vuotiaana. Asukkaillamme on päihde, - mielenterveys ja/tai neurologisista syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita ja he tarvitsevat arjessaan runsaasti apua perustoiminnoissa tai selkeää johdonmukaista ohjausta.

Toimintatapamme on voimavarakeskeinen, osallistava ja perustuu vahvasti kinestetiikan periaatteisiin. Meillä kaiken toiminnan lähtökohtana ovat asukkaat ja heidän muodostamansa yhteisö.

Lähihoitajana vastaat asukkaittemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Työ koostuu ohjauksesta, perushoidosta ja kodinhoidollisista tehtävistä. Lisäksi lähihoitaja osallistuu ryhmiin ja vastaa osaltaan asukkaitten mielekkään arjen toteutumisesta. Jos koet, että voisit innostua työstä kanssamme, niin tule tutustumaan taloomme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. monipuolista ammattia tukevaa koulutusta, työsuhdematkalippuedun ja tarvittaessa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016)

Päihde- ja mielenterveystyön kokemus edesauttaa tehtävässä menestymistä ja luemme eduksi kinestetiikan osaamisen sekä suoritetut LOVE kurssit.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anneli Noroma, osastonhoitaja, P. 040 336 1258

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi