(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme

LÄHIHOITAJIA kesätöihin 1.5.-30.9.2020 väliselle ajalle

Tampereen lähialueelle kotihoitoon työskentelemään yhteistyökumppanimme toimipisteissä.
Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen asiakkaiden kodeissa. Kotihoito tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Jos et pysty työskentelemään koko tuota ajanjaksoa niin kannattaa silti hakea paikkaa.

Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Työssä tarvitset ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä ennen töiden aloitusta

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.5.2020 mennessä. Tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävät heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Palvelukoordinaattori Hanna Hyvönen
hanna.k.hyvönen@mehilainen.fi

Palvelukoordinaattori Laura Ridell
laura.ridell@mehilainen.fi