(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Koskelan seniorikeskuksen yksikköön C4. Yksikkö C4 on 18-paikkainen muistisairaiden iäkkäiden koti sekä kohorttiyksikkö.

Perustehtävämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa, niin että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme terveet työajat-periaatetta.

Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä ja tehtäväsi on asiakkaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Meillä on keskeistä hoitotyössä asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö omaisten kanssa. Noudatamme asiakkaiden kanssa kinestetiikan mukaista tapaa toimia ja koulutamme henkilökuntamme kinestetiikkaan. Päivittäiskirjaamisessa käytössä on Pegasos-potilastietojärjelmä sekä RAI-järjestelmä. Keväällä 2021 otamme käyttöön APOTTI-toiminnanohjuasjärjestelmän.

Lähihoitajana olet motivoitunut, rohkea ja luova. Sinun on helppo tehdä tiimityötä ja omaat hyvät yhteistyötaidot.

Uuden seniorikeskuksen Uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutto uusiin tiloihin on vuoden 2023 lopussa.
Työt voivat alkaa 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Hakuprosessissa huomioidaan keväällä 2020 valmistuvat lähihoitajat.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen, RecRightin tai TEAMSin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Marja-Leena Sandelin, marja-leena.sandelin@hel.fi, puh. 09 310 51984