(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Tehtävän kuvaus

Meillä Herttoniemen kotihoidossa on haettavana lähihoitajan vakinainen toimi 07.04.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus on myös määräaikaiseen sijaisuuteen.

Lähihoitajana toimit kotihoidon perushoidon asiantuntijana, vastaat vastuuasiakkaittesi monipuolisesta hoidon suunnittelusta, osallistut sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Toteutat hoitotyötä kuntouttavalla työotteella.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja vaativaa, mutta hyvin antoisaa. Sinulla on mahdollisuus suunnitella ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Kotihoito antaa mahdollisuuden laajalle ammatilliselle kehittymiselle ja ammatti-identiteetin vahvistamiselle. Olet osa moniammatillista tiimiä, joka on tukenasi laadukkaassa asiakastyössä. Saat henkilökohtaisen perehdytyksen työtehtävään ja nimetyn mentorin perehtymisen tueksi.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä ja varallaoloa. Meillä on mahdollisuus tehdä Voima-työaikaa. Työyhteisössämme tuemme itseohjautuvuutta.

Herttoniemen kotihoidon moderni toimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Herttoniemen metroaseman läheisyydessä Silkkikutomon talossa. Meillä on puhdas sisäilma.

Herttoniemen kotihoito on innostava ja iloinen työyhteisö. Tiloissamme toimii kolme lähipalvelualuetta tiiviissä yhteistyössä. Tule kehittämään kotihoitoa kanssamme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 6 kk sijaisuudessa tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Yli 12 kk sijaisuudessa ja vakituisessa toimessa hakijan on esitettävä ennen valintapäätöstä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Bernardelli Jelena kotihoidonohjaaja P. 09 310 74707 jelena.bernardelli@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi