(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsimme nyt

LÄHIHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomien ajaksi. Huomioimme haussa alan AMK opiskelijat. Valitettavasti emme voi työllistää lähihoitaja opiskelijoita, mutta jos valmistut ennen työsuhteen aloitusta, olet tervetullut hakemaan tehtävää. Haemme työntekijöitä touko-syyskuun ajaksi ensisijaisesti kokoaikaisiin työsuhteisiin. Huomioimme haussa myös henkilöt, jotka haluaisivat tehdä esimerkiksi osan kesää ja/tai osa-aikaista työaikaa.

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen asiakkaidemme kodeissa. Tarjoamme palvelua ikäihmisille. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Edellytämme hyvää (vähintään B2-tason) suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Love katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa sen pystyy meillä suorittamaan ilmaiseksi.

Meillä pystyt myös vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun, pyrimme ottamaan joustavasti erilaiset elämäntilanteet huomioon.

Mehiläisessä arvostetaan sekä asiakkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen. Tarjoamme lisäksi mm. toimivan työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntasaldokortin sekä mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa joukkoomme!

Palveluesimies Liisa Ahonen 044-700 2665, arkisin klo 8-15 tai liisa.ahonen@mehilainen.fi
Palveluesimies Katja Niemelä 044-7002679, arkisin klo 8-15 tai katja.niemela@mehilainen.fi