(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Tehtävän kuvaus

Hei lähihoitaja!

Tule luomaan kanssamme uutta yksikköä Itä-Helsingin Laajasaloon. Roihuvuoren palvelutalo muuttaa kevään aikana Laajasaloon Rudolfintielle, jolloin uudistamme myös toimintaamme. Kaipaamme tiimiimme työstään innostunutta lähihoitajaa. Moniammatillinen tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten odotamme sitä myös sinulta. Lähihoitajana vastaat palvelutalossa asukkaiden hyvän hoidon ja arjen toteutumisesta. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu hoitotyön lisäksi kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä.

Roihuvuoren palvelutalossa asuu 30 ihmistä, jotka tarvitsevat elämässään runsaasti apua perustoiminnoissa tai sinnikästä, johdonmukaista ohjausta. Asukkaat muuttavat palvelutaloon pääasiassa alle 65- vuotiaana. Meille on tärkeää, että jokainen kokee olevansa merkityksellinen ja että kaikille löytyisi jotain itselleen sopivaa tekemistä. Toimintatapamme on voimavarakeskeinen, osallistava ja perustuu vahvasti kinestetiikan periaatteisiin. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään, toimivaa arkea ja juhlaa! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelutalon asukkailla on päihde, mielenterveys ja/ tai neurologisista syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita. Olisi hienoa, jos sinulla olisi osaamista näissä asioissa. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata, mutta on tärkeää, että haluat oppia!
Tehtävässä voi aloittaa helmikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Anneli Noroma, 040 336 1258

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/roihuvuoren-seniorikeskus/palveluasuminen/