(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotihoitoon Malminkartano 1 lähipalvelualueelle.

Toimistomme sijaitsee Kannelmäessä juna-aseman vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Haemme joukkoomme reipasta lähihoitajaa 24.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähipalvelualueen henkilökunta koostuu neljästä terveyden-/sairaanhoitajasta, 22 lähihoitajasta ja kahdesta kotiavustajasta.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu kotona asuvien vanhusten ja vammaisten perushoito ja -hoiva sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Työsi sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ on monipuolista hoito-ja hoivatyötä ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Tukenasi on innostava ja ammattitaitoinen huipputiimi.

Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.

Käytössämme on PegasosMukana- toiminnanohjausratkaisu, jonka avulla työntekijät kirjaavat ja päivittävät käyntitietoja matkapuhelimella. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta-ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa. Perehdytämme sinut työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoidosta ja Pegasos potilastietojärjestelmän osaamisen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. kotihoidon ohjaaja Iina Taipale iina.taipale@hel.fi