(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa töihin innovatiiviseen ja iloiseen kotihoidon tiimiin tekemään monipuolista ja vastuullista hoitotyötä! Haemme joukkoomme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Lähipalvelualueeseemme kuuluu Pukinmäki ja Savela. Toimipisteemme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Pukinmäessä ja välimatkat asiakkaiden luokse sujuvat hyvin kävellen, autolla tai vaikkapa sähköpyörällä!

Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin sairaanhoitajien kanssa omista vastuuasiakkaistasi, suunnittelet ja arvioit asiakkaidesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana.
Me vuorostamme tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden ja esimiehen lisäksi hyvän perehdytyksen, joustavat työajat ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Laita hakemukseksi tulemaan osoitteessa helsinkirekry.fi tai tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja tehtävistä. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana.

Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Anne-Mari Simukka p. 050 593 1048

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/