(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa, määräaikaiseen 50% työhön, ajalle 10.2.-30.6.2020 tai sopimuksen mukaan. Työaika voi olla enemmänkin ja lisäksi on mahdollisuus tehdä kesäloman sijaisuuksia.

Puistolan palvelutalon Kimnaasitiimissä on 33 asukaspaikkaa. Palvelutalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan Puistolan juna-aseman vieressä.

Lähihoitajana työskentelet vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä. Työssäsi painottuvat asukkaiden perushoito sekä toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa. Työ on kolmivuorotyötä. Työvuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.
Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, iloista työasennetta sekä sitoutumista ja rohkeutta työyhteisön kehittämiseen.

Käytössämme on sähköinen Effica-potilastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea!

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sari Huovinen 040 3537 978

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi