(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Kuntoutuskeskus Ruissalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Kuntoutuskeskus Ruissalo on kuntoutuspalvelujen asiantuntijayritys, jonka liiketoimintayksiköitä ovat mm. Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä. Yrityksen moniammatilliset asiantuntijatiimit tuottavat mm.Kelan, Valtiokonttorin, kuntien  ja vakuutusyhtiöiden tarvitsemia kuntoutuksen palvelukokonaisuuksia.
Yrityksessä on myös 24/7 toimiva Kuntoutusosasto, jossa hoidetaan mm. toipilaspaikalla kuntoutuvia jatkohoitopotilaita sekä sotainvalidi, -veteraani ja erityisryhmien kuntoutujia . Osastolla on erikoistuttu geriatriseen, ortopediseen ja aikuisneurologiseen hoitoon ja kuntoutukseen.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteiseen Kuntoutuskeskus Ruissalon Kuntoutusosastolle
 
2 LÄHIHOITAJAA määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Odotamme sinulta osaamista ja innostusta tehdä kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaidemme kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kokemusta monisairaiden ikäihmisten hoitamisesta. Tarjoamme miellyttävän työympäristön, kiinnostavan työn kuntouttavan hoitotyön parissa ja osaavan työyhteisön tuen työskentelyysi.

Toisen työt alkavat maaliskuussa ja toisen kesäkuussa. 
 
Lähetäthän hakemuksen pikaisesti, sillä sijaisuus täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä. 

Olethan yhteydessä myös, jos olet kiinnostunut keikkavuorojen tekemisestä. 

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mahdollistamassa entistä parempaa kesätyötä.

Osallistumme Matkailuhommiin! 2020 featuring European Job Day Tourism- rekrytointitapahtumaan  ICT-cityssä 22.1.2020 klo 13 -16. Tervetuloa tapaamaan meitä messuille!

Ethän jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän lyhyen hakemuksesi ja ansioluettelosi pian osoitteeseen rekry@sunborn.com viimeistään 2.2.2020,  aiheeksi: Lähihoitaja /Ruissalo. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.