(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Riistavuoren seniorikeskukseen Selja-, Paatsama- ja Angervokotiin. Työsuhde alkaa 10.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Ryhmäkodeissa asuu yhteensä 42 asukasta kolmessa kerroksessa, joista suurimmalla osalla on muistisairaus. Pääsääntöisesti työskentelet Angervokodissa ja tarvittaessa autat kollegaa Paatsama- ja Seljakodissa. Otamme huomioon asukkaidemme yksilölliset voimavarat ja tarpeet. Haluamme mahdollistaa heille omannäköistä, toimivaa arkea ja juhlaa.

Toivomme sinulta itsenäistä ja reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen hoitotyön tiimiimme. Voit olla vastavalmistunut tai jo vanhustyön konkari. Arvostamme kiinnostusta, kokemusta ja halua kehittää iäkkäiden asukkaittemme toiminnallista arkea. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitsja Anu Immonen, 09 310 28932 arkisin klo 8-15.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi