(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tehtävän kuvaus

Lähihoitajan tehtävät Kontulan Seniorikeskuksen osastolla 4, ryhmäkoti Vaskoolissa.

Ryhmäkoti Vaskooli tarjoaa ympärivuorokautista lyhytaikaishoitoa muistisairaille kotona asuville vanhuksille. Lyhytaikaishoitojakson tarkoituksena on tukea asiakkaan kotona asumista mahdollisimman pitkään ylläpitämällä tai parantamalla toimintakykyä. Hoitojaksoilla tuetaan myös omaishoitajan jaksamista.

Ryhmäkodissa on 14 LAH-paikkaa. Asiakkaat tulevat ennalta sovitulle jaksolle oman alueensa sosiaalityöntekijän tai omaishoidonohjaajan päätöksellä. Lähihoitaja tekee moniammatillista tiimityötä hoitajien, fysioterapeutin, sosiaalityöntekijän ja kotihoidon henkilökunnan kanssa. Lisäksi omaiset ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita. Lääkärin palvelut ovat käytettävissä vain äkillisissä tilanteissa. Vaskoolissa asustelee asukkaiden ja hoitajien ilona kaksi kissaa, Miska ja Miiru.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja sekä innokkuutta ja kehittämismyönteisyyttä muistisairaiden hoitotyötä kohtaan. Työ on hektistä ja tilanteet jatkuvasti muuttuvia, joten vankka ammattitaito ja hyvä paineensietokyky ovat eduksesi työtä tehdessäsi ryhmäkoti Vaskoolissa.

Työvuorosuunnittelun toteutamme yhteisöllisesti, joten voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työ on kolmivuorotyötä.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön. Työsuhde-etuna tarjoamme työmatkalippuedun, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin sekä alennuksia kulttuurin, liikunnan ja harrastuksien parissa, sekä mahdollisuuden hakea työsuhdeasuntoa. Lisäksi työtilamme ovat erittäin hyvät ja viihtyisät.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun 20. 1 ja 23.1 klo 10-16.30 osoitteessa Kontulan Seniorikeskus, Kontukuja 5.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Mia Kundt puh 09 310 73305