Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa Suursuon sairaalaan kolmivuorotyöhön vuosilomasijaisuuteen, joka alkaa 1.2.2020 ja kestää 31.12.2020. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen.

Osasto 24 on 28-paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle HUS:in alueen sairaaloista ja joskus päivystysyksiköistä. Potilaista suuri osa on kuntoutumassa vatsa-alueen toimenpiteistä.
Osastomme toiminta-ajatuksena on potilaiden toimintakyvyn edistäminen ja työyhteisössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen ja kotiutuminen mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme sitoutuvaa, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää omaa ammattitaitoa ja työyhteisön toimintaa.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.
Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuina ovat mm. työsuhdematkalippu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. liikuntapalveluihin.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Virpi Väkeväinen p.09 310 69458

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326685
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki