(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Tehtävän kuvaus

Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa työskentelevät mm. sairaanhoitajia ja hoitajia, sosiaaliohjaajia, kulttuuriohjaaja, sekä toiminta- ja fysioterapeutteja. Käytössämme ovat Effica- Pegasos, Navitas ja RAI-tietojärjestelmät. Syksyllä 2020 siirrymme käyttämään Apotti tietojärjestelmää. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin.

Etsimme joukkoomme lähihoitajaa, joka tuntee kuntoutumista edistävän hoitotyön omakseen ja haluaa kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä kanssamme. Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa odotamme sinulta sitoutumista työhön, asiakaslähtöisyyttä, vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä. Arvostamme muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa. Valitulta odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä, luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Työ sisältää tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin, muun verkoston sekä omaisten kanssa. Toimintamme pohjautuu yhteisöllisyyteen.

Lähihoitajan työ on monipuolista. Vastuuhoitajana toimiessasi tehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa.

Työsuhde on määräaikainen 8.3.2020 asti Syystien monipuolisen palvelukeskuksen ryhmäkodissa Tilhikoti. Tilhikodissa asuu 14 asiakasta, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa.

Tarjoamme innostavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anne Kaivos, 09-31024744