(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen hoitotyö kotihoidossa? Haemme reipasta lähihoitajaa Oulunkylän iloiseen kotihoitotiimiin. Työyhteisössämme on 19 lähihoitajaa, 1 kodinhoitaja, 3 sairaanhoitajaa, työnsuunnittelija ja kotihoidon ohjaaja. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Oulunkylän juna-aseman vieressä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen perehdyttäjän opastuksessa sekä opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi. Itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esimiehen ja perehdyttäjän kanssa.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Edellytämme sinulta sairaanhoidollista osaamista ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on PegasosMukana- toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme tilastoivat ja kirjaavat käynnit asiakkaiden luona välittömästi ja reaaliaikaisesti potilastietojärjestelmään. Lisäksi hyödynnämme työssä RAI-arviointitietojärjestelmää.

Asiakkaamme ovat kävelymatkan päässä. Käytössämme on myös polkupyöriä ja autoja. Suunnittelemme kotikäynnit niin, että ne ovat mahdollisimman lähellä toisiaan.
Huomioimme haussa myös vastavalmistuneet lähihoitajat.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöetuja, esimerkiksi alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Työ alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Suvi Mustonen p. 09 310 69244 suvi.mustonen@hel.fi Tavoitettavissa ma-pe klo 9.00-15.00.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/seniorit/fi/apua/kotihoito/