(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme Vallila 1 lähipalvelualueelle innostunutta ja motivoitunutta lähihoitajaa äitiyslomasijaisuuteen ajalle 16.12.2019-27.10.2020.

Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalvelujen järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toteutamme vastuuhoitajamallia huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä.

Alueemme asiakaskäynnit ovat toimipisteemme läheisyydessä ja taittuvat helposti kävellen. Asiakaskäynneillä käytämme PegasosMukana toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa käyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Tiimimme on nuorekas ja meillä on miellyttävä työilmapiiri. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Työtilamme ovat uudistettu ja sijaitsevat osoitteessa rautalammintie 2, 00550 Helsinki.

Jos kiinnostuit paikasta, käy seuraavasta linkistä katsomassa lähihoitajan työstä kotihoidossa kertovia videoita sekä testaamassa, millainen hoitaja olisit kotihoidossa. Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kirsi Karjalainen, kotihoidon ohjaaja p. 050 5973307