(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Tehtävän kuvaus

Työ etsii tekijäänsä - merkityksellinen ja innostava työ Stadin kotihoidossa tarjolla!

Haemme reipasta ja mukavaa tiimityöntekijää lähihoitajaksi sijaisuuteen Alppi-tiimiin. Työsuhde on 31.12.2020 saakka, mutta voi mahdollisesti jatkua pidempään. Myös osa-aikainen (esim. 50-80%) työsuhde on mahdollinen.

Työskentelyalue on Kallio/Alppiharju. Arvostamme monipuolista kokemusta, mutta tärkeintä on asenne ja ammattitutkinto. Perehdytämme kotihoidon työhön.

Kotihoidossa työ on itsenäistä ja monipuolista. Työssä käytetään apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa, mm. etähoitoa ja etäkuntoutusta sekä toiminnanohjausjärjestelmää. Kotihoidossa hoitotyöhön kuuluu perushoidollisia ja sairaanhoidollisia tehtäviä sekä jonkin verran toimenpideosaamista. Näihin tehtäviin perehdytetään ja koulutetaan työsuhteen aikana. Perehdytys on alussa 5 työvuoroa ja uudelle työntekijälle nimetään perehdyttäjä. Perehdytys on jatkuvaa, tiimi ja työkaverit ovat aina apuna ja tukena. Työyhteisössämme on tyytyväisiä työntekijöitä ja hyvä yhteishenki.

Kallion kotihoidossa maantieteellinen alue on pieni ja välimatkat asiakkaalta toiselle lyhyitä. Toimistolta asiakkaiden luo voi mennä erityisesti kävellen tai pyörällä. Välimatkat asiakkaille voi kulkea myös julkisilla liikennevälineillä. Helsingin kaupungilla on käytössä työmatkaseteli ja kotihoidossa monessa tiimissä vaihtoehtoisesti myös julkisen liikenteen asiointilippu.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielekkään työn lisäksi hyvän perehdytyksen, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana, oppia uutta ja perehtyä erityistä osaamista vaativiin tehtäviin. Helsingin kaupunki on suuri ja luotettava työnantaja. Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi: aikaisempi työ- tai harjoittelukokemus kotihoidosta tai vanhustenhoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Janica Juvonen p. 050 402 0358 janica.juvonen@hel.fi