(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme Laajasalo 2 lähipalvelualueelle kokonaisvaltaista hoitotyön osaajaa! Työ alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Olemme joustava ja energinen työyhteisö. Meillä on lupsakka ja avoin työilmapiiri sekä tuemme toinen toisiamme arjen työssä. Meillä jokainen hoitaja on tähti! He ovat hoitajina monipuolisia, toinen toisiaan vahvistavia yksilöitä ja meillä arvostetaan sekä vahvistetaan jokaisen henkilökohtaista osaamista.

Työhösi kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalvelujen järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toteutamme kotihoidossa vastuuhoitajamallia, jonka mukaan huolehdimme mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä.

Asiakaskäynneillä käytämme PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa käyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Välimatkoista selviät kävellen, pyöräillen tai autoillen. Alueeltamme löytyy myös sähköpyörä yhteiskäyttöön siivittämään asiakkaiden välisiä matkoja. Alueen modernit työtilat sijaitsevat rauhallisella alueella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä kaupungin muita monipuolisia työsuhde-etuja, mm. työsuhdematkalippuedun, sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Pia Paananen, 050 356 1604, pia.paananen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/