(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tehtävän kuvaus

Me Munkkiniemi 2 kotihoidon työntekijät olemme työhön motivoituneita, joustavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Meillä on hauskaa yhdessä, olemme toisiamme kohtaan ymmärtäväisiä ja meillä on miellyttävä työilmapiiri. Etsimme joukkoomme reipasta kotihoidon työstä kiinnostunutta lähihoitajaa. Osa 29 työntekijästä tekee Voiman mukaisia työvuoroja.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toimitaan vastuuhoitajamallin mukaisesti huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä.

Käytämme asiakaskäynneillä PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Alueemme välimatkoista selviytyy kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. kotihoidon ohjaaja Minna Colak, p. 050 594 1146

Lisätietoa

www.hel.fi/toihinkotihoitoon