(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Haemme Tapiolan kotihoidon alueelle lähihoitajia vakinaiseen työsuhteeseen.

Kotihoidossa asiakkaan hoitotyö on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ravitsemuksesta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Espoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma.

Hoitotyö kotihoidossa on vaativaa sekä monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on tiimityötä. Lähihoitaja vastaa asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.
Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tapiolan kotihoito sijaitsee Länsituulentie 1, 3krs aivan metro- ja linja-autoaseman yläpuolella.

Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työpaikan nimi: Tapiolan kotihoito

Työaika: jaksotyö, 116h15min / 3 viikossa

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä.