(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Lähihoitajan tehtävät

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään. Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4).
Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma.
Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Työ on jaksotyötä : aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.
Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito

Työaika: 116h 15 min/3 vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta vanhusten hoidosta, tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta