(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Tehtävän kuvaus

Kustaankartanon palvelutalo Daalia etsii juuri sinua, vanhustyöstä innostunutta ja kiinnostunutta lähihoitajaa. Palvelutalomme on avattu kesäkuussa 2019 ja talossamme on 3 viihtyisää ryhmäkotia, Mansikkamaa, Satumetsä ja Pilvilinna. Jokaisessa ryhmäkodissa on 15 asiakaspaikkaa.

Työnkuvasi on monipuolinen. Pääset toteuttamaan vastuuhoitajuutta monialaisissa tiimeissä, toimit omien asiakkaittesi asiantuntijana, pääset kehittämään palvelutalon toimintaa sekä hoitotyötä yhdessä loistavien kollegojen kanssa.

Asiakkaillamme on eriasteisia muistisairauksia sekä fyysisiä toiminnan rajoitteita. Arkemme on turvallista ja lämminhenkistä. Päätehtävämme on turvata asiakkaillemme mielekäs ja hyvä arki ryhmäkodissa. Osaamme heittäytyä hetkeen ja arkeemme kuuluu olennaisena osana ilo ja välittömyys. Lähihoitajana ryhmäkodissa vastaat omalta osaltasi asiakkaiden hyvinvoinnista, hoitotyön laadusta ja sen kehittämisestä sekä osallistut omalla asiantuntijuudellasi asiakkaidemme lääkehoidon toteuttamiseen.

Upeiden puitteiden lisäksi tarjoamme sinulle mukavat ja osaavat kollegat sekä ihanat asiakkaat, joiden kanssa arjen työ on antoisaa. Meillä Daaliassa työskentelee sairaanhoitajia. lähihoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, vastaava sairaanhoitaja sekä osastonhoitaja.

Meillä voit työskennellä omalla personaallasi, arvostamme osaamistasi ja kykyäsi heittäytyä mukaan ikäihmisen hoitotyön maailmaan. Tule mukaan joukkoomme!

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Kokemuksen palveluasumisessa työskentelystä, LOVE-luvat ja HC-RAI-osaamisen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Saija Puolanmaa, 040 334 7151, saija.puolanmaa@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi