(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Tehtävän kuvaus

Malmi 3 lähipalvelualueelle palkataan nyt uusi vakituinen lähihoitaja, olisitkohan se sinä? Toivomme joukkoomme osaavaa ja innostunutta hoitotyön ammattilaista, jolla on reipas mieli ja avoin suhtautuminen työhön.

Toimistomme sijaitsee aivan Puistolan juna-aseman kupeessa. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Tapanilan ja Fallkullan alueilla. Kuljemme välimatkat tilanteen mukaan autoilla, pyörillä, julkisilla liikennevälineillä ja jalan. Joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaan-/terveydenhoitajaa, joista muodostamme vastuuhoitaja-tiimit. Tiloissamme toimii myös 3 muuta lähipalvelualuetta ja toimimme myös muiden alueiden kanssa yhteisissä asioissa.

Lähihoitajana vastaat asiakkaittemme perushoidollisesta hoitamisesta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työ on itsenäistä ja laaja-alaista hoivatyötä, muun muassa asiakkaan ruokailusta, hygieniasta, lääkityksestä huolehtimista hoitosuunnitelman mukaan. Saat olla hoitosuunnitelman laatimisessa mukana ja opit asiakkaan hoitotarpeen arvioinnista mm. RAI arvioinnin avulla. Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa "yhteinen työ" - ajatuksella, asiakastarpeen mukaan. Perehdytämme sinut tehtävääsi!

Työ on jaksotyötä sisältäen ilta ja viikonloppuvuoroja ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana järjestelmä, jonka avulla kirjaamme asiakkaan hoitotilanteet asiakkaan kotona. Loppuvuonna 2020 siirrymme Apotti järjestelmään, nyt on tilaisuus ehtiä Apotti oppimiseen jo alussa mukaan!

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Influenssarokotusta suositellaan otettavaksi.

Koeaikana: Lovelop ja kotihoidon sairaanhoidollisten luvat.

Luemme eduksi: oman auton käyttömahdollisuus ja/tai ajokortti (helpottamaan työn välimatkoja), kotihoidon tuntemus ja Pegasos sekä RAI osaaminen.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen, sanna.ylonen@hel.fi, p. 050 402 0511