Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme Kivikon kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme asuvat Kivikossa, Kurkimäessä ja osassa Kontulaa. Välimatkat asiakkaidemme luokse eivät ole kovin pitkiä, välimatkat taittuvat mukavasti vaikka käytössämme olevilla autoilla, pyörillä tai sähköpyörällä.
Toimistomme sijaitsee Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen yhteydessä, jossa on mahdollisuus ruokailuun henkilöstöravintolassa. Lisäksi käytössämme on ilmainen punttisali ja uima-allas.

Perustehtäväsi on asiakkaan perushoito kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien sekä asiakkaan lääkehoito ja erilaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet. Käytämme päivittäisessä hoitotyössä Leanausta työn sujuvoittamiseksi. Asiakastyön lisäksi jokainen lähihoitaja toimii myös oman pienryhmänsä 6-8 asiakkaan vastuuhoitajana huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien sekä liikkumissopimusten tekemisestä sekä toteuttamisesta.

Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa ja yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ansiosta pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Meillä on mahdollisuus tehdä myös Voima-työaikaa.

Jos olet positiivinen ja sinulla on kykyä ja halua työskennellä niin moniammatillisessa työryhmässä, kuin yksin asiakkaan kotona, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä loistavat työkaverit. Perehdytämme sinut työhön ja sinulle nimetty mentori sekä tiimi on tukenasi alkutaipaleella. Lisäksi saa turvallisen työsuhteen, hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Va. kotihoidon ohjaaja Katja Kammonen, puh. 050 348 3635, katja.kammonen@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1314639
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki