(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Tehtävän kuvaus

Yökotihoidossa avautuu lähihoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 2.12.19 - 2.5.20.

Yökotihoidon hoitajien toimisto sijaitsee Koskelan sairaalan alueella ja sieltä käsin teemme kaikki asiakaskäyntimme. Asiakaskäynnit sijoittuvat koko Helsingin alueelle, joten välimatkat ovat pitkiä ja autolla ajetaan runsaasti vuorossa. Yökotihoidon asiakkaiden tarpeina ovat usein asentohoito, WC-avut, kertakatetrointi, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja tukeminen. Oman työn organisointi ja muuttuvat tilanteet ovat osa jokaista työvuoroa.

Sinulta toivomme joustavaa ja itseohjautuvaa asennetta, tiimityötaitoja sekä kykyä arvioida asiakkaan kotona pärjäämistä. Ja ennen kaikkea halua ja rohkeutta ajaa autolla läpi öistä Helsinkiä. Aikaisempi yötyökokemus ja kotihoidon tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle osaavan työyhteisön tuen ja tarvittavan perehdytyksen tehtävään sekä mielenkiintoisen vuorokauden ajankohdan hoitotyön toteutukseen asiakkaiden kotona.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammattikoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Lisäksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja ajotaitoa

Luemme eduksi voimassa olevat lääkeluvat, Pegasos-osaaminen sekä kotihoidon tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. kotihoidon ohjaaja Antonina Dahlstedt p. 09 310 69029 antonina.dahlstedt@hel.fi