(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Tehtävän kuvaus

Hopeatien palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 75 asukkaalle palveluasumisen ja ryhmäkotien puolella. Ryhmäkoteja on kolme, joista jokaisessa asuu 14 asukasta. Ympärivuorokautisen hoidon lisäksi, Hopeatien palvelutalossa on palvelukeskustoimintaa. Teemme työtä moniammatillisesti ja työyhteisöömme kuuluu monien eri ammattiryhmien osaajia.

Haemme lähihoitajaa varahenkilöstöön Hopeatien palvelutalon ryhmäkoteihin ja palveluasumiseen 15.11.2019-31.5.2020 väliselle ajalle.

Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut vanhusten hoitotyöstä ja työilmapiirin ylläpitämisestä omalta osaltasi. Asukkaamme on muistisairaita ja hoidamme asukkaamme osastolla loppuun asti. Noudatamme vastuuhoitajuutta ja tiimeissämme on tärkeää, että jokainen sitoutuu yhteisöllisyyden ja vastuuhoitajuuden arvoihin. Teemme paljon yhteistyötä moniammatillisesti ja asukkaidemme omaisten kanssa. Yhdessä ryhmäkodissa asuu myös kaksi kissaa asukkaidemme ja hoitajien ilona. Työhön kuuluu toisinaan työskentelyä myös muissa palvelutalon yksiköissä. Meillä on paljon sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, joiden ohjaaminen kuuluu työnkuvaan.

Työ on päässäntöisesti kaksivuorotyötä. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti tiimin kesken jokaisessa yksikössä ja pääset vaikuttamaan omiin vuoroihisi. Tarjoamme monipuolisen lähihoitajan työnkuvan, mahdollisuuden käyttää omaa osaamistasi ja kehittyä siinä. Hopeatien palvelutalossa on hyvä ja avoin työilmapiiri. Yksikössä työskentelevät työkaverit ovat osaavia ja sitoudumme perehdyttämään uuden työkaverin hyvin.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Hyviä tiimitaitoja ja aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön.

Luemme eduksi:
Kokemuksen vanhustenhoitotyöstä, mutta perehdytämme uudet työntekijät alalle mielellämme.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus